Freds bouwtekeningen download review uit eigen ervaring

Op zoek naar nieuwe tekeningen online kom je al snel uit bij Freds bouwtekeningen website.

Timmerman en doe-het-zelver Fred Schouten heeft een bouwtekeningen pakket samengesteld met meer dan 10.000 tekeningen. In dit review lees je onze eigen ervaringen met Fred’s bouwtekeningen.

 

Na aanleiding van gestelde vragen over het bouwtekeningen pakket van Fred beantwoorden we deze hier uit eigen ervaring zo goed mogelijk aan de hand van vragen en antwoorden review (FAQ).

 

Waar kan ik Freds tekeningen downloaden?

Je kunt Fred’s bouwtekeningen Hier Direct Downloaden>>

Bouwtekeningen downloaden

 

Voor wie is Fred s tekeningen pakket geschikt?

Het pakket bevat klussen voor een beginnende klusser, timmerwerken voor de ervaren doe het zelver met ervaring en bouwwerken voor de doorgewinterde timmerman. Zo is er voor iedereen die zelf iets van hout wil maken volop keuze, op ieder niveau van beginner tot professional.

Het tekeningenpakket bevat waarschijnlijk veel meer klussen en projecten dan je in je hele leven nodig zult hebben. Zo heb je altijd volop keuze in te maken bouwprojecten voor jezelf en anderen.

 

Welke tekeningen bevat het pakket van Fred?

De inhoud van het bouwtekeningen pakket is precies zoals vermeld op de website van Freds Bouwtekeningen. Een opsomming uit de vele praktische en goed te gebruiken projecten:

 

Projecten voor in huis;

– Banken en Bedden
– Boekenplanken en boekenkasten
– Bureau’s van hout
– CD boxen en DVD rekjes
– Massief houten deuren
– Houten Emmers
– Kasten, kisten en keukens
– Lampen en Krukken
– Gereedschapskist en houten gereedschap

 

Klussen voor gebruik buiten huis en in tuin;
– Brievenbussen
– Bruggen en Carports
– Hangmat staander
– Schuren en hele gebouwen
– Hokken en dierenverblijven (konijnenhokken en kippenhokken)
– Kassen, hekwerken en tuinhout als pergola’s

 

Hiernaast krijg je ook bouwtekeningen van bijzonder projecten zoals;
– Bijenkorven
– Biljarttafels

– Houten Karretjes
– Boten van hout

Voor nagenoeg iedere klus zijn er wel meerdere Fred s bouwtekeningen beschikbaar. Kies dus altijd het plan dat volledig aansluit bij je wensen.

Bouwtekeningen

 

Zitten er echt meer dan 10.000 bouwtekeningen in Freds bouwtekeningen?

We hebben ze niet allemaal nageteld, maar het zijn zeker een heleboel uitgewerkte tekeningen en details van allerlei soorten bouwwerken en hout projecten voor de doe het zelver.

 

Wat zijn voordelen van Fred’s bouwtekeningen?

Het is duidelijk dat je jezelf met dit pakket nooit meer hoeft te vervelen. Alles van hout kun je nu zelf maken, dit gaat je veel geld besparen. Je kunt er met klussen zelfs goed geld mee verdienen, hiervoor heeft Fred ook nog speciaal een extra pakket met tekeningen en tips samengesteld (optioneel).

 

Wat zijn nadelen van Freds bouwtekeningen?

Als we een nadeel zoeken kunnen we de maatvoering in inch noemen. Maar als je weet dat 1 inch gelijk staat aan 2,54 cm, hoeft dit geen enkel probleem te zijn. Op de nieuwe tekeningen zien we overigens wel maatvoering in centimeters.

 

Kan ik Freds bouwtekeningen gratis downloaden?

Als je eenmaal lid bent van Fred’s website kun je alle Freds bouwtekeningen gratis downloaden. Je betaalt slechts eenmalig lidmaatschap voor levenslang toegang en kunt vervolgens onbeperkt alle bouwtekeningen downloaden zonder kosten. De prijs per tekening is dan ook bijna niets.

Bouwtekeningen downloaden

 

Hoe kan ik inloggen op Freds bouwtekeningen?

Als lid krijg je een inlogcode en wachtwoord toegestuurd, hiermee kun je direct inloggen op je persoonlijke “members pagina”. Na invoeren van je persoonlijke geheime wachtwoord kom je terecht in het ledengedeelte waar je naast tekeningen ook nog extra’s als video’s, DWG & CAD software, nieuwe tekeningen en video’s aantreft!

Extra aanvulling; tekeningen set steigerhouten tuinmeubelen!

 

Hebben jullie Freds bouwtekeningen ook echt zelf getest?

Ja, als lid hebben we toegang en zelf alle tekeningen minimaal vluchtig gezien. Projecten die aanspraken beter bekeken en gedownload om later in uitvoering te nemen. Deze zijn nader onderzocht en goed bevonden voor uitvoering. Ze zijn compleet, duidelijk en echt de moeite waard, hiermee gaan we graag aan de slag!

 

Hebben jullie belang bij Fred’s bouwtekeningen?

Om heel eerlijk te zijn, JA. We kennen Fred als tekening schepper persoonlijk en gunnen hem een vergoeding voor al het werk dat hij hiervoor afgelopen jaren verzet heeft. Daar lijkt ons gezien de schappelijke prijs ook niets mis mee toch?!

 

Zijn Fred’s garanties betrouwbaar?

Je krijgt echt geruime tijd de mogelijkheid alle bouwtekeningen goed door te nemen. Een email is voldoende als je toch besluit de set retour doet en het volledige aankoopbedrag terug te ontvangen.

Eenmaal in bezit wil je ze vast niet meer kwijt, maar tijdig retourneren kan en mag altijd, bij Fred loop je dus geen enkel risico.

 

Wat zou je zelf met Freds bouwtekeningen aanbieding doen?

Zelf hebben we de bouwtekeningen van Fred snel ontvangen via Online Download >>

Bouwtekeningen downloaden

Conclusie

Als je zelf gaat klussen is de aanschaf van Freds bouwtekeningen een investering die een leven lang mee gaat. Wij zijn zeer tevreden, er erg blij mee en hebben zeker al 3 projecten van hout uitgekozen om zelf te gaan maken. Je kunt ze eerst vrijblijvend bekijken en loopt zoals je weet geen enkel risico, veel plezier en succes met alle bouwprojecten downloaden!

 

“Fred’s bouwtekeningen zelf uitproberen is volledig zonder risico, wedden om een boomstam dat je jouw tekeningen echt niet weer kwijt wil?!” 😉