Vogelhuisje

Vogelhuisje bouwtekening downloaden

Je wilt een vogelhuisje bouwen, voederplank of vogel nestkastje maar weet niet precies hoe dit moet. Download een vogelhuisje bouwtekening en maak je eigen voerplank of nestkastje.

Vogelhuisje bouwtekening
Het is voor het bouwen belangrijk te weten de juiste afmetingen aan te houden. De vogels moeten zich prettig voelen in het huisje, afmetingen als breedte, hoogte en diepte moeten goed gekozen worden. Anders gaan ze er niet inzitten en zeker geen eitjes leggen en uitbroeden tot jonge vogeltjes. Ook de gat diameter van het vogelkastje is van belang en moet je hierbij nu wel of geen stokje monteren…

Download vele Vogelhuisje bouwtekeningen hier, zo bouw je snel een vogelhuisje.
En kijk ook even bij de overige aanbevolen zelf bouwen websites.

Vogel voederplankje tekening
Een voerplankje of open vogelhuisje buiten in de tuin is leuk voor het voeren van brood, ophangen van pandaslingers en vetbollen. Zeker in de koude wintermaanden zul je met een goed gebouwd huisje volop van vogels in de tuin en rondom het huis genieten. Maar van welk materiaal maak je nu een voederplankje, hoe zorg je voor voldoende stevigheid of bedek je het dak van een vogelhuisje? Met deze gedetailleerde Vogelhuisjes bouwtekeningen download weet je zeker dat je goed zit!

Gratis vogelhuisje bouwtekening

Op zoek naar een gratis vogelhuisje bouwtekening? Kijk dan snel online en klik door voor een vogelhuisje tekening, nestkastje of gratis voederplank download. Voor zo’n eenvoudig houtproject heb je geen uitgebreide Bouwplanning nodig.

Vogelhuisje Materiaal
Het materialen voor maken van een vogelhuisje staat op de bouwtekening vermeld, inclusief afmetingen en diktes. Voor een goedkoop nestkastje maken vergelijk je alle Bouwprijzen.

Vogelhuisje kant en klaar
Een vogelhuisje kopen kan natuurlijk ook. Voor wie zelf geen bouwtekening kan lezen is dit een goede oplossing. Kijk bij de dierenafdeling voor kant en klare Vogelhuisjes te koop en voor andere dingen bij Huis & Tuin online! Of bouw het vogelhuisje zelf met een beetje hulp van dit Handige klussen handboek vol tips en goede uitleg.

Offertes Aanvragen>>

Vogelhuisje monteren
Nu je vogelhuisje volgens tekening af hebt of gemakkelijk Online besteld, kun je deze buiten in de tuin plaatsen. Monteren een voederplankje op een paal in de grond, of op een driepoot op de grond. Het nestkastje monteer je aan een muur of schroef deze tegen een boom. Let op dat deze niet inregent, dit is nog belangrijker dan goed zicht op de ingang. Je bouwt het vogelhuisje tenslotte voor de vogels. Natuurlijk is het leuk deze vanuit je huis te kunnen zien!

Verschillende Vogelhuisjes kopen of vele Bouwtekeningen download je hier! Of kijk bij het bouwtekeningen overzicht.

Go to Top